Nieuwsbrief van 27 juli 2003: Waterpret

Maandag Hebben we veel in de rivier gespeeld . We hebben ook een paar vissen gezien. Er zijn daar ook slangen . Dinsdag Zijn we naar de avondmarkt geweest. Daar stonden ook veel leuke kraampjes Ook pannekoekenkraampjes. En in zo'n warm weer doet het ook goed als er lekkere ijsjeskramen staan. Woensdag Woensdag is het pannenkoekendag. Ook was het weer te doen van de warmte. Donderdag Hebben we veel in de rivier gespeeld. Vrijdag Zijn we in Le Vans gaan kajakken. Er zijn stukken waar er heel veel vissen waren . Er waren ook veel stukjes die een klein beetje naar beneden gingen . Er waren verschilende routes om te doen . Je kon onderweg ook wel eens stoppen om iets te eten of te drinken . Op het einde werd je met een busje naar je begin plaats gebracht. Zaterdag Hebben we veel in de rivier gespeeld. We hebben ook een baby slangetje gezien Zondag niks speciaal. Lies (10)
De volgende week!!!
Maandag
Vertrek Frank,Christien en Ronald. Daarna zijn we naar la Blacherette gewandeld. Het is een prachtige wandeling. Maar vooral de ijsjes.Die zijn de wandeling echt wel waard. Nathalie zal u de lekkerste ijsjes van de wereld maar al te graag aanbieden. Dinsdag Vandaag zijn we naar de avondmarkt geweest. Verder niets speciaal. Woensdag Verjaardag Lies. Spelen aan de rivier. Jean-Michel helpt rotsblokken verplaatsen. Donderdag Een lange wandeling naar Monselgues. Vrijdag Naar Villefort.De treintiketten om terug te keren gaan bestellen. Zaterdag Markt les Vans. Zondag Regen. We werken met klei.
moppen en raadsels: Warme jas
Op een morgen komt een brandweerman de kinderen uitleggen hoe je brandende kledingstukken kunt doven. Na het demonstreren van de methode vraagt hij aan Filiberke:Wat zou je doen als je jas in brand stond? Waarop Filiberke:Dan zou ik hem niet aantrekken!
Ra,ra wat ben ik?
Ik heet wel boom maar ben geen boom. Je komt me tegen op wegen. Ik houd iedere man of fiets of auto tegen. Na een tijdje mogen ze doorgaan.
(een slagboom) Mieke (11)

meer nieuwsbrieven

www.gitelaboissiere.com | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2022